Over Riscon

Werkwijze


Riscon Arnhem B.V. (1996) opereert discreet. Bij Riscon staan de begrippen rechtmatigheid, wijsheid en strategie centraal voor de manier waarop wij werken. Door ons vergaard bewijs vormde meer dan eens het sluitstuk in diverse civiele en strafrechtelijke zaken. Onze werkzaamheden worden conform de Privacygedragscode, opgelegd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid, uitgevoerd. Riscon conformeert zich tevens (als keurmerkhouder) aan de vereisten voor het Keurmerk Particuliere Onderzoeksbureaus van de bracnheorganisatie BPOB.          
De kans op succes wordt met name bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. Integriteit en professionaliteit staan bij Riscon centraal. Onze onderzoekers zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in hun vakgebied. Dit zijn onder meer deskundigen op het gebied van financieel onderzoek, ICT onderzoek, technisch onderzoek en overige disciplines. 

Riscon bedrijfsfilm  op Vimeo.

(link naar privacygedragscode)
 

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk advocatenkantoren, deurwaarderskantoren, bedrijven, (overheids)instellingen en vermogende particulieren.
 

Koerier
Riscon maakt standaard gebruik van de diensten van Interrunner Express. Zendingen worden zonder tussenkomst van een distributiecentrum van A naar B gebracht (www.interrunner-koeriers.nl).

Klachten en Privacy
Klachtenregelement link
Privacyregelement link

Zeer ervaren en deskundig
Bij spoed 24 uur per dag beschikbaar
contact